Devisioona liittyy Cloud1-konserniin

Haluamme vahvistaa kasvuamme erityisesti datakeskeisen digitalisaation alueella. Perustajiimme kuuluvan Cloud1:n takaa löytyy myös pääomasijoituksen tuomaa voimaa, jolla laajeta Suomen ulkopuolellekin.

22.4.2024

Kun Devisioona sai alkunsa vuonna 2015, Cloud1 oli yksi yhtiön kolmesta perustajasta. Yhteistyö alkoi yhteiseltä toimistolta, yhteisistä projekteista ja yhteisestä visiosta. Nyt on aika ottaa luonnollinen seuraava askel, kun Cloud1 ostaa enemmistön Devisioonan osakkeista.

Jatkamme matkaamme erillisinä yhtiöinä, mutta yhteistyömme tiivistyy jatkuvasti. Kehityksen tärkein painopiste on myynnissä ja asiakashallinnassa: Haluamme pystyä palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman laajasti ja skaalautuvasti.

Lue lehdistötiedote Cloud1:n sivuilta

Data on öljyä, softa ja AI moottoreita

Cloud1:n liiketoiminnan kovaa ydintä ovat enterprise-tason dataratkaisut. Puhutaanko sitten lakehouseista, koneoppimisesta, data governancesta tai vaikka Microsoftin Fabricista, sillä ei ole oikeastaan väliä – kaikissa on pohjimmiltaan kyse samasta haasteesta: Miten tehdä koko organisaatiosta dataohjautuva, huolehtia kerätyn tiedon laadusta ja taata skaalautuva tulevaisuus paitsi raportoinnissa ja tietojohtamisessa, myös dataan perustuvien sovellusten osalta?

Jos dataa kutsutaan uuden talouden öljyksi, voi laadukkaille liiketoimintasovelluksille ja tekoälylle antaa moottorin roolin. Ilman öljyä ne ovat arvottomia, mutta eipä niillä pelkillä öljytynnyreilläkään pitkälle pötkitä. Dataa pitää käyttää, jotta sen arvo vapautuu.

Näistä syistä uskomme, että asiakkaat tarvitsevat digitalisaatiokumppania, jolla pysyvät hanskassa kaikki tärkeimmät tehtävät: datanhallinta, sen kerääminen ja jakelu integraatioilla, tiedon hyödyntäminen sovelluksissa – ja tietysti tekoäly, joka lisäksi tehostaa kaikkia edellä mainittuja. Tässä kokonaisuudessa Devisioona sopii Cloud1:n rinnalle täydellisesti.

Asiakkaillemme tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että meillä on tarjota aiempaa suurempi paletti Microsoft-pilviteknologian palveluita, kaikki samalta luukulta. Odotamme mahdollisuutta palvella pohjoismaista IT-markkinaa entistä syvemmin ja laajemmin. Tervetuloa matkaan!

Kaipaatko notkeaa eteenpäin katsovaa kumppania järjestelmäkehitykseesi? Ota yhteyttä!