Asiakastarinat

IT-konsultointi on palveluliiketoimintaa, ja paras onnistumisen mittari on tyytyväinen asiakas. Tälle sivulle kokoamme tarinoita Devisioonan asiakkaista ja heille tehdyistä ratkaisuista.

Devisioona tukee Marimekkoa muotialan digitalisaatiossa

Suomalaisen designin päätyminen maailmalle vaatii määrätietoista työtä – niin ikonista suunnittelua, laatutietoista tuotantoa kuin nykyaikaista IT:täkin. Devisioona ei osaa piirtää unikoita tai valikoida kankaita, mutta digitalisaatiossa voimme tukea. Marimekon kanssa työskentelemme laaja-alaisesti yhdessä Azuren, digitaalisen liiketoiminnan ja IT-modernisoinnin parissa.

Lue lisää: Case Marimekko

Upseller nojaa GPT-mallien kielitaitoon

Upsellerin chatbotit sekä ihmisen ja chatbotin yhdistelmät ryydittävät monen suomalaisen myyntiä. Bottien taustalla on ollut pitkään laajaa dialogisuunnittelua, mutta nyt Devisioonan ja sisaryhtiömme Evolverin yhdessä rakentama GPT-kielimalleihin pohjautuva tekoäly avaa aivan uusia uria.

Lue lisää: Case Upseller – GPT-tekoäly chattien taustalla

Suomen Siipikarjaliitto ohjaa munatuotantoa Azure-pilvestä käsin

Alkutuotannolta odotetaan tänä päivänä muutakin kuin vain ruokaa pöytään. Tuotantoketjun on myös pystyttävä mm. läpinäkyvyyteen ja eettisyyteen. Eläinten hyvinvoinnin ja alan tuottavuuden seurannassa tietojärjestelmillä ja laadukkaalla datalla on väliä. Mm. näitä asioita tuottaa siipikarjan tuotantoketjulle tarkoitettu tietojärjestelmä Kanava.

Lue lisää: Case Suomen Siipikarjaliiton Kanava-järjestelmä

Azure-integraatioalusta on YIT:n järjestelmäkehityksen ytimessä

Datavetoisen suuryrityksen IT-infrastruktuurissa korostuvat integraatiotarpeet: oikea data oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kun toimittajia ja järjestelmiä on paljon, toimiva integraatioalusta on tärkeä kokonaisuuden osa – ja siihen tarvitaan ennen muuta yhteistyötä.

Lue lisää: Case YIT – Moderni integraatioalusta siivittää digitalisaatiota

Fortum hallitsee hybridi-integraatioitaan Azure Arcin avulla

Microsoft aloitti syksyllä 2020 rajoitetun preview-ohjelman, jossa kehiteltiin tukea sille, että Azure-pohjaisia PaaS-tuotteita voitaisiin käyttää myös Azuren ulkopuolella: AWS:ssä, Google Cloudissa tai vaikka paikallisessa palvelinkeskuksessa. Fortumin kiinnostuksen kohteena olivat nimenomaan Logic Apps -integraatiot ja niiden hajautettu suorittaminen eri ympäristöissä. Devisioona ryhtyi Fortumin kanssa tutkimusyhteistyöhön. Tuloksia julkaistiin Microsoftin Build-tapahtumassa toukokuussa 2021.

Lue lisää: Case Fortum – Tehostettua hybridi-integraatioiden hallintaa Azure Arcin avulla

Jouni Heikniemi

Ota yhteyttä

Voimmeko auttaa sinua? Ota yhteyttä, katsotaan löytyykö yhteinen sävel.

Jouni Heikniemi

Toimitusjohtaja
040 566 8379