Asiakastarinat

IT-konsultointi on palveluliiketoimintaa, ja paras onnistumisen mittari on tyytyväinen asiakas. Tälle sivulle kokoamme tarinoita Devisioonan asiakkaista ja heille tehdyistä ratkaisuista.

Miksi niitä on sitten niin vähän, vaikka kaikki kymmenet asiakkaamme ovatkin tyytyväisiä? Vastaus liittyy aikaan: Vaikka Devisioonan historia alkoi vuodesta 2015, ryhdyimme omistushistoriamme takia luomaan omaa kaupallista identiteettiämme vasta vuoden 2021 alussa. Palaa sivulle myöhemmin, niin tarina on ehtinyt täydentymään!

Fortum hallitsee hybridi-integraatioitaan Azure Arcin avulla

Microsoft aloitti syksyllä 2020 rajoitetun preview-ohjelman, jossa kehiteltiin tukea sille, että Azure-pohjaisia PaaS-tuotteita voitaisiin käyttää myös Azuren ulkopuolella: AWS:ssä, Google Cloudissa tai vaikka paikallisessa palvelinkeskuksessa. Fortumin kiinnostuksen kohteena olivat nimenomaan Logic Apps -integraatiot ja niiden hajautettu suorittaminen eri ympäristöissä. Devisioona ryhtyi Fortumin kanssa tutkimusyhteistyöhön. Tuloksia julkaistiin Microsoftin Build-tapahtumassa toukokuussa 2021.

Lue lisää: Case Fortum – Tehostettua hybridi-integraatioiden hallintaa Azure Arcin avulla