Yritys

Devisioona katsoo kauas

Paras tapa kuvata toimintaamme on korkea draivi ja sitoutuneisuus. Tykkäämme nörtteillä ja keksiä uutta, mutta tiedämme, että pelkkä idea harvoin riittää. Laadukas toteutus kaipaa tuekseen hyviä käytäntöjä, parhaita prosesseja – ja tietenkin timanttisia tekijöitä.

Paras koko­naisuus syntyy ihmiset edellä

Vahva sisäinen kulttuurimme näkyy tavassamme palvella asiakkaitamme. Talo on täynnä kovia tekijöitä, jotka uskovat tiimityöhön ja pitkäjänteisyyteen. Siksi voimme tarjota jokaiselle asiakkaalle kiinteän tiimin, joka vastaa ratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta.
Ihmiset jotka tapaat projektin alkaessa vastaavat jatkossakin liiketoimintasi kehittämisestä. Eroamme useimmista IT-taloista siinä, että yhdistämme syvän liiketoimintaymmärryksen ja korkean innovaatiotason.

Lähellä asiakasta

Lähellä asiakasta

Devisioonan tekemisen ytimessä ei ole vain meiltä tilattu ratkaisu, vaan myös sen ympäristö. Mistä liiketoimintatarpeet tulevat ja ketkä sovellusta oikeasti käyttävät? Miten meidän ratkaisumme liittyy muihin järjestelmiin? Millainen hallintamalli sovelluksen ympärillä on? Mitä dataa meidän pitäisi tuottaa liiketoiminnan tueksi?

Onnistunut tietojärjestelmähanke vaatii asiakkaan arjen salaisuuksien löytämistä. Pitää hakeutua lähelle muutosta ja ymmärtää se syvältä. Me olemme vuosien varrella opetelleet ja digitalisoineet kymmeniä liiketoiminta-alueita, aina genetiikasta kanankakkaan ja lentokoneista luottokortteihin.

Voimaannuttavat välineet

Voimaannuttavat välineet

Syvä asian ymmärtäminen antaa alkuvauhdin, vankka teknologian ja projektoinnin osaaminen vie maaliin. Me olemme Microsoft-teknologian erityisosaajia: hengitämme Azurea, .NET Corea, iPaaS-pinoja ja serverlessiä. React, Databricks ja Kubernetes ovat meille mieleen. Ja niin monet muutkin.

Joillekin asiakkaillemme näillä termeillä on kovasti väliä, jotkut haluavat jättää teknologiavalinnat meidän murheeksemme. Jotkut haluavat tarttua tiettyihin teknologisiin ilmiöihin – API-julkaisuun, digitaalisiin kaksosiin tai vaikka PWA-sovelluksiin – mutta eivät ota kantaa täsmälliseen toteutukseen. Neuvomme, opetamme ja toteutamme tarpeen mukaan.

Systeemityön savusukeltajat

Aina kaikki ei mene ihan putkeen. Monilla asiakkaillamme lähtökohtana on epäluottamus projekteja kohtaan, huonot kokemukset toimittajista tai jopa akuutti järjestelmäkriisi. Olemme auttaneet kymmeniä asiakkaitamme selviytymään vaikeista tilanteista. Joskus se vaatii kiireistä ongelmanratkaisuyötyötä kaatuilevan webbisaitin kanssa, joskus laajaa arkkitehtuuriauditointia, joskus taas vain yksinkertaisesti tiimin kouluttamista. Näissä hommissa on aina paineita, mutta me toimimme asiakkaamme varaventtiilinä.