Integraatio-
arkkitehti, Azure

Devisioona toteuttaa asiakkailleen integraatioratkaisuja, jotka huolehtivat siitä, että oikea data on oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Hei integraatioarkkitehti tai sellaiseksi pyrkivä! Etsitkö uusia haasteita? Oletko kyllästynyt vanhoihin teknologioihin tai paikalleen jämähtäneisyyteen nykyisessä organisaatiossasi? Haluatko keskittyä draivaamaan mielenkiintoisia asiakaskprojekteja- ja integraatioita viimeisimmillä Microsoftin välineillä Suomen parhaiden osaajien kanssa?

Mitä etsimme?

Integraatioarkkitehtina tehtäväsi on kuunnella asiakkaan tarpeita erilaisten järjestelmien yhteen liittämiseksi, suunnitella tarpeisiin sopivat teknologiset ratkaisut ja olla toteuttamassa niitä joko itse, tai yhdessä projektitiimin kanssa. Tehtävässä tarvitset pelkän teknologiaosaamisen lisäksi kykyjä johtaa asioita, sekä rohkeutta keskustella tavoitteista ihan oikeiden ihmisten kanssa.

Teknisinä rakennuspalikoina käytämme Azuren integraatiopalveluita, Devisioonan referenssiarkkitehtuuria ja tietenkin asiakkaan ympäristön valmiita osasia. Tehtävän ytimessä ovat seuraavat Azuren integraatioteknologiat:

  • Logic Apps
  • Event Grid
  • Functions
  • API Management

C#-ohjelmointitaito ja yleinen Microsoft-pilvialustantuntemus ovat suureksi hyödyksi. Pelkän toteutuksen lisäksi kannamme vastuuta myös mm. tietoturvasta, valvonnasta ja

kuormankestävyydestä. Laadukas toteutus sisältää myös dokumentoinnin, käyttöönoton tuen ja usein myös toteutetun palvelun jatkuvuuden varmistamisen.

Tiimeissämme pärjää parhaiten henkilö, joka osaa johtaa sekä omaa että myös muiden työtä, ja on monialaisesti kiinnostunut asiakkaan tarpeista ja teknologiasta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Kelvollisen palkan ja hyvinvoivan työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle aitiopaikan kasvattaa teknologista osaamistasi Azuren päällä. Odotamme sinulta näkyvää osallistumista yhteisön ja oman osaamisen kehittämiseen, ja varaamme näille asioille riittävästi työpäivästä aikaa. Devisioonassa työskentely tapahtuu osana omia projektitiimejä yhdessä kokeneiden kollegoiden kanssa. Osana työaikaa pääset kehittämään sekä yritystä, että myös omaa osaamistasi mm. erilaisin sertifioinnein. Kaiken yhteisöllisyyden ja kehittämisen ohella muistamme kuitenkin, että asiakas maksaa meidän palkkamme.

Keskitymme sekä työn mielekkyyteen, ammatilliseen kehittymiseen että työn ja vapaa-ajan tasapainoon. Työssäviihtymistä kuvaava eNPS-tuloksemme on 92 (asteikolla -100..100, n=16).

Lue lisää palkkauksesta ja eduista, rekrytointiprosessista sekä etätöistä ja johtamiskulttuurista.

Hae tai kysy lisää!

Toimistomme ovat Helsingissä keskustassa Vilhonkadulla ja Pitäjänmäessä. Luonnollisesti etätyöskentelykin on mahdollista. Palkkahaarukka tehtävässä on n. 5500-6500 euroa, mutta kuulemme mielellään odotuksistasi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pikimmiten.

Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Jenni Tapanila (+358 50 3423923) tai Team Lead Arto Muikku (+358 40 7500 404).

Oletko kiinnostunut tästä työpaikasta? Ota yhteyttä Jenniin joko sähköpostilla (jenni.tapanila@devisioona.fi) tai puhelimitse (050 3423923). Voit myös halutessasi täyttää alla olevan lomakkeen. 

Devisioona Oy

Devisioona on harkittua kasvua tavoitteleva pienehkö Microsoft-teknologian konsultointiyritys. Asiakkainamme on suomalaisia yrityksiä keskisuurista aina suurimpiin. Ydinalueitamme ovat sovelluskehitys ja integraatioratkaisut. Meillä on kaksi tehtävää: tuottaa asiakkaille hyviä IT-palveluita ja tarjota työntekijöillemme hyviä työpaikkoja.

Lähetä hakemuksesi