Autamme tuottavuutesi kasvuun

Moderni teknologia vauhdittaa digitaalista liiketoimintaa ja tehostaa tuottavuutta – jos sen käyttö on suunniteltu hyvin, ja työn muutosta osataan tukea.

Toimiva 2020-luvun IT on tarvelähtöinen, organisaation toimintatavat ja tietomallit syvästi huomioiva liiketoiminnan tukirakenne, joka vauhdittaa liiketoiminnan ja tuottavuuden kasvua. Se on jatkuvasti enemmän vastuussa toiminnallisten tarpeiden lisäksi liiketoiminnan jatkuvuudesta, yrityksen kyvykkyydestä kumppanuuksiin, imagosta, turvallisuudesta ja työn joustavuudesta. Kutsutaan sitä IT:ksi tai BT:ksi (Business Technology), Devisioona tekee sitä.

”Informaatioteknologian sijaan pitäisi puhua liiketoimintateknologiasta.”
Forresterin toimitusjohtaja George Colony, 2006

Miksi Devisioona?

Moderni organisaatio tarvitsee hurjan määrän teknologiaa. Useista ratkaisuista muodostuu kokonaisuus, jonka koostamiseen tarvitaan kumppaneita, jotka katsovat oman osaamiskenttänsä lisäksi asiakkaan järjestelmäpalettia – ja ennen muuta liiketoimintaa. Juuri syvä perehtyminen asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin on se, joka tekee meistä niin tehokkaita.

Devisioonan ydinaluetta ovat tietojärjestelmähankkeet monissa muodoissaan ja kaikissa vaiheissaan. Rakennamme sovelluksia, integroimme olemassa olevia järjestelmiä ja autamme sovellussalkun suunnittelussa ja hallinnassa.

Olemme erikoistuneet Microsoft-teknologiaan ja Azure-ratkaisuihin, ja tuemme asiakkaitamme myös pilviteknologian käyttöönotossa ja hallinnassa.

Mitä meiltä saa?

Haluamme ymmärtää syvästi, mitä asiakkaamme oikeastaan tarvitsevat. IT-tarpeita voi lähestyä kovin monesta näkökulmasta, mutta oikean perspektiivin valinta vaatii liiketoiminnan tuntemusta. Elinkaaritoiveet, budjettirajoitteet, viiden vuoden toiveunet – kaikilla näillä on merkitystä, kun valitaan optimaalista ratkaisua.

Palvelevat järjestelmät

Suunnittelemme ja rakennamme räätälöityjä sovelluksia, älykkäitä järjestelmiä sekä low-code-sovelluksia.

Palvelevat järjestelmät


Älykäs digitalisaatio

Tiedämme, mitä moderni tekoäly mahdollistaa, ja miten sen avulla ratkaistaan liiketoimintaongelmia.

Tekoäly


Elävä liiketoimintadata

Haluamme saada datasi liikkeelle. Avaamme rajapintoja, toteutamme moderneja integraatioalustoja ja autamme tietosiilojen purkamisessa.

Elävä data


Jatkuva tuki

Parhaat toteutuksemme ovat pyörineet vuosikymmenen ilman hoitoa ja valvontaa. Useimmille asiakkaille jatkuva palvelu on kuitenkin tärkeää järjestelmäinvestoinnin arvon maksimoimiseksi.

Jatkuvat palvelut


Teknologinen asiantuntijuus

Konsultoimme Azuren sovelluskehityspalveluissa, Azuren integraatiopalveluissa sekä API-hallintaan, elinkaarikonsultointiin ja hankinnan tukeen liittyvissä asioissa.

Azure-palvelut


Konsultointi

Kaikki hankkeet eivät ole vain toteutusta vaille valmiita. Suunnittelemme roadmapit, tuemme hankintaprojekteissa ja auditoimme vanhoja ratkaisuja.

Konsultointi

Olemmeko sopiva kumppani?

Toimimme mielellämme yhteistyössä muiden toimittajien kanssa, sillä Devisioona ei ole kaikessa paras. Tästä olemme tarkkoja: Sitä ei luvata, mitä ei osata toimittaa.

Ydintekemisemme ulkopuolelle jäävät mm. Teams-käyttöönotot, Dynamics-projektit, laitehallinta sekä kokonaistietoturva. Pitkällä kokemuksellamme ja laajalla verkostollamme osaamme kuitenkin suositella kumppaneita niille osa-alueille, joissa emme voi auttaa.

Blogissa

Tarttumapintaa IT-maailmaan uusimpiin juttuihin, trendeihin ja ilmiöihin.

Lue kaikki blogikirjoitukset