Devisioona tukee liiketoimintasi uudistumista

”Informaatioteknologian sijaan pitäisi puhua liiketoimintateknologiasta.”
Forresterin toimitusjohtaja George Colony, 2006

Toimiva 2020-luvun IT on tarvelähtöinen, organisaation toimintatavat ja tietomallit syvästi huomioiva liiketoiminnan tukirakenne, joka vauhdittaa liiketoiminnan ja tuottavuuden kasvua. Se on jatkuvasti enemmän vastuussa toiminnallisten tarpeiden lisäksi liiketoiminnan jatkuvuudesta, yrityksen kyvykkyydestä kumppanuuksiin, imagosta, turvallisuudesta ja työn joustavuudesta. Kutsutaan sitä IT:ksi tai BT:ksi (Business Technology), Devisioona tekee sitä.

Moderni organisaatio tarvitsee hurjan määrän teknologiaa. Useista ratkaisuista muodostuu kokonaisuus, jonka koostamiseen tarvitaan kumppaneita, jotka katsovat oman osaamiskenttänsä lisäksi asiakkaan järjestelmäpalettia – ja ennen muuta liiketoimintaa. Juuri syvä perehtyminen asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin on se, joka tekee meistä niin tehokkaita.

Devisioonan ydinaluetta ovat tietojärjestelmähankkeet monissa muodoissaan ja kaikissa vaiheissaan. Rakennamme sovelluksia, integroimme olemassa olevia järjestelmiä ja autamme sovellussalkun suunnittelussa ja hallinnassa. Olemme erikoistuneet Microsoft-teknologiaan ja Azure-ratkaisuihin, ja tuemme asiakkaitamme myös pilviteknologian käyttöönotossa ja hallinnassa.

Tutustu palveluihimme:

Tämä luettelo on vielä kaukana liiketoimintateknologian koko kentästä. Meidän ydintekemisemme ulkopuolelle jäävät Teams-käyttöönotot, Dynamics-projektit, laitehallinta, kokonaistietoturva ja moni muu tärkeä asia. Parhaassa tapauksessa kaikki nämä osa-alueet kuitenkin juttelevat ja integroituvat keskenään.

Toimimme mielellämme yhteistyössä muiden toimittajien kanssa, ja pitkällä kokemuksellamme ja laajalla verkostollamme osaamme usein myös suositella kumppaneita niille alueille, joissa emme osaa auttaa. Tästä olemme tarkkoja: Sitä ei luvata, mitä ei osata toimittaa.

Voisimmeko auttaa sinua? Ota yhteyttä!