Frontend-suuntautunut kehittäjä

Etsimme sovelluskehittäjää, jolla pysyy monimutkainenkin frontend-sovellus hanskassa.

HTML ja CSS ovat kuin äidinkieliäsi, mutta heräät eloon, kun ryhdyt työstämään tosissaan JavaScriptiä ja TypeScriptiä.

Web-ratkaisumme ovat pääasiassa monimutkaisia verkkopalveluita ja liiketoimintasovelluksia, joissa data, interaktiot ja korkeat käytettävyysvaatimukset risteävät. SEO- ja mobiilivirittely on osa arkea, ja bäkkäridevaajien APIen kanssa pitää tulla vähintään toimeen. 

Toivomme, että suhteesi eri kehikoihin on välineellinen ja pyrit löytämään kuhunkin tilanteeseen parhaan työkalun. Monilla palveluillamme on pitkiäkin elinkaaria, joten laadukkaat teknologiavalinnat ja hyvät toteutustavat ovat tuottavuuden edellytys.  

Mikään seuraavista ei ole ehdoton vaatimus, mutta mitä useamman seuraavista hallitset, sitä paremmat ovat mahdollisuutesi päätyä meille töihin: 

  • React, Redux, Redux Saga 
  • Aurelia 
  • Webpack, Parcel 
  • Styled Components, Tailwind 
  • SSR, Next.js 

Omasta osaamisestasi ja kehittymishaluista riippuen voit toimia joko pelkästään fronttikehittäjänä tai osallistua myös backend-toteutuksiin, joka meillä tehdään lähes poikkeuksetta .NET:llä Azure-alustaa hyödyntäen. Tässä tehtävässä pärjääminen ei edellytä taiteellista silmää, mutta lisäpisteitä siitä saa. 

Meillä on mukavaa olla töissä. Suhtaudumme työntekoon intohimoisesti koska toimitamme Suomen parhaita tietojärjestelmiä. Hattarakoneen ja pallomeren sijasta keskitymme työn sisältöön ja fiksuun organisointiin. Työn pitää olla kivaa ja palkitsevaa, mutta haluamme, että devisioonalaiset nauttivat myös muusta elämästään. Tiivis työporukkamme pitää huolen siitä, että kukaan ei joudu mahdottoman eteen, vaikka kaikilta odotetaan paljon. 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut ja sitoudumme tekijöidemme osaamisen ja työtehtävien kehittämiseen henkilökohtaisella kasvusuunnitelmalla. 

Hae työpaikkaa allaolevalla lomakkeella. Lisätietoja saat Jenniltä numerosta 050 3423923.

Devisioonan asiantuntijat odottavat tapaamistasi!

Lähetä hakemuksesi