Frontend-suuntautunut kehittäjä

Monet Devisioonan tekemistä sovelluksista pyörivät selaimessa. Jotkut ovat laajoja SPA-toteutuksia sisäiseen käyttöön, jotkut taas SEO-viritettyjä julkisia verkkopalveluita. Etsimme joukkoomme modernin frontend-ohjelmoinnin osaajaa.

Asiakkaidemme digitalisaatiotarpeet vaativat usein moderneja selainpohjaisia toteutuksia. Ratkaisujemme juuret ovat vahvoissa Azure-backendeissa, mutta suuret määrät dataa, offline-vaatimukset, esteettömyys ja hakukoneoptimointi vaativat myös fronttitoteutukselta paljon.  

Frontend-kehityksemme ydinvälineitä ovat Typescript ja React, mutta projekteista riippuen pöydällä on myös Aureliaa, Webpackia, Redux Sagaa, Tailwindiä ja Next.js:ää. Työkalupakin harkittu jatkuva kehittäminen on pakollista, ja odotammekin tiimeiltämme ennen muuta pragmaattista suhtautumista väleineisiin: tärkeintä on toteuttaa asiakkaan tarvitsemat ominaisuudet siten, että ratkaisu on myös pitkällä tähtäimellä kustannustehokas ja miellyttävä ylläpitää.  

Odotamme frontend-kehittäjältämme osaamista selainohjelmoinnista ja näkemystä verkkopalveluiden toteutuksesta. Voimme myös tukea sinua tarvittaessa kasvussa fullstack-kehittäjäksi: tarjolla on aina myös .NET-devausta Azure-alustalla. Visuaalinen silmä ulkoasun kehittämisestä on avuksi, mutta ei välttämätön taito.

Työnteko Devisioonassa 

Devisioona on harkittua kasvua tavoitteleva pienehkö Microsoft-teknologian konsultointiyritys. Ydinalueitamme ovat sovelluskehitys ja integraatioratkaisut. Meillä on kaksi tehtävää: tuottaa asiakkaille hyviä IT-palveluita ja tarjota työntekijöillemme hyviä työpaikkoja. Keskitymme sekä työn mielekkyyteen, ammatilliseen kehittymiseen että työn ja vapaa-ajan tasapainoon. Työssäviihtymistä kuvaava eNPS-tuloksemme on 92 (asteikolla -100..100).  

Lue lisää rekrytointiprosessistamme.

Oletko kiinnostunut tästä työpaikasta? Ota yhteyttä Jenniin joko sähköpostilla (jenni.tapanila@devisioona.fi) tai puhelimitse (050 3423923). Voit myös halutessasi täyttää alla olevan lomakkeen.

Lähetä hakemuksesi