.NET-sovelluskehittäjä

Devisioona digitalisoi asiakkaitaan myös räätälöidyn sovelluskehityksen keinoin. Käsistämme on lähtenyt järjestelmiä laidasta laitaan. Kaipaamme joukkoomme .NET-teknologian hallitsevia sovelluskehittäjiä. Palkkaamme tähän rooliin jatkuvasti uusia henkilöitä. 

Sovelluskehitystiimeissämme tehtävät ulottuvat asiakkaan tarpeiden kartoittamisesta projektinhallintaan, teknologiakonsultointiin, palveluiden toteuttamiseen ja jatkuvien palveluiden toteuttamiseen. Ylivoimainen valtaosa ratkaisuistamme pyörii Azuren erilaisten PaaS-palveluiden päällä. Asiakkaina on suomalaisia yrityksiä laidasta laitaan, ja tehtävää löytyy niin liiketoimintasovelluksista, verkkopalveluista kuin monelta muultakin alueelta. 

Useimmilla sovelluskehittäjillämme on.NET-taustan lisäksi myös näkemystä ja kokemusta web-ohjelmoinnista (JavaScript/Typescript/React) ja Azuresta, mutta jotkut meillä ovat vasta laventamassa osaamistaan näillä alueilla. Roolisi voi vaihdella teknologiakonsultista koodaavaan arkkitehtiin, dokumentointihimoisesta projektipäälliköstä git-maaniseen devaajaan. Sovitamme roolit kunkin henkilön tarpeisiin, mutta parhaiten tiimissämme pärjäävät monialaisesti teknologiasta ja asiakkaistamme kiinnostuneet henkilöt.

Työnteko Devisioonassa 

Devisioona on harkittua kasvua tavoitteleva pienehkö Microsoft-teknologian konsultointiyritys. Ydinalueitamme ovat sovelluskehitys ja integraatioratkaisut. Meillä on kaksi tehtävää: tuottaa asiakkaille hyviä IT-palveluita ja tarjota työntekijöillemme hyviä työpaikkoja. Keskitymme sekä työn mielekkyyteen, ammatilliseen kehittymiseen että työn ja vapaa-ajan tasapainoon. Työssäviihtymistä kuvaava eNPS-tuloksemme on 92 (asteikolla -100..100).  

Lue lisää rekrytointiprosessistamme.

Oletko kiinnostunut tästä työpaikasta? Ota yhteyttä Jenniin joko sähköpostilla (jenni.tapanila@devisioona.fi) tai puhelimitse (050 3423923). Voit myös halutessasi täyttää alla olevan lomakkeen.

Lähetä hakemuksesi