Sovelluskehittäjä

Etsimme sovelluskehittäjää, joka innostuu nykyaikaisten palveluiden kehittämisestä. Äidinkielesi voi olla C#, mutta kommunikoit sujuvasti myös ihmisten kanssa. Haluat tehdä laadukasta jälkeä, josta on asiakkaalle aitoa hyötyä.

Meillä toteuttaisit asiakkaillemme verkkopalveluita ja liiketoimintasovelluksia, jotka helpottavat ihmisten elämää. Ratkaisujen tietoturvasta huolehtiminen ja suorituskyvyn varmistaminen ovat sinulle oleellinen osa laadukasta toimitusta.

Työssä onnistuminen vaatii sinulta tuoretta kokemusta palveluiden kehittämisestä Microsoftin kehitysvälineillä tai halukkuutta ottaa ne haltuun. Työnkuva voi laajentua frontend- ja integraatioteknologioihin oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Webistä sinun on ymmärrettävä vähintään, mistä puhutaan, kun lauseiden keskellä vilisevät REST, CORS, keksit ja HTTP.

Unelmiemme hakijalta löytyvät: 

  • Vankka osaaminen Microsoftin sovelluskehitysvälineistä (.NET 5)
  • Kokemusta palveluiden rakentamisesta Azurea hyödyntäen (esim. App Service, Service Bus)
  • Hyvä ymmärrys tietovarastoista (SQL, mielellään Cosmos DB) 
  • Web-frontend-perustaidot (HTML, CSS, JavaScript) 

Lisäpisteitä saat, jos kellojasi soittavat myös Azure DevOps, API Management, Kubernetes, ARM/Bicep, tai Power Apps.

Teemme töitä näillä työkaluilla, mutta teknologiat ovat vain välineitä liiketoiminnan kehittämiseen. Meille hakijan tärkeimmät ominaisuudet ovat kyky oppia uusia asioita ja hahmottaa monimutkaisiakin kokonaisuuksia.

Meillä on mukavaa olla töissä. Suhtaudumme työntekoon intohimoisesti koska toimitamme Suomen parhaita tietojärjestelmiä. Hattarakoneen ja pallomeren sijasta keskitymme työn sisältöön ja fiksuun organisointiin. Työn pitää olla kivaa ja palkitsevaa, mutta haluamme, että devisioonalaiset nauttivat myös muusta elämästään. Tiivis työporukkamme pitää huolen siitä, että kukaan ei joudu mahdottoman eteen, vaikka kaikilta odotetaan paljon.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut ja sitoudumme tekijöidemme osaamisen ja työtehtävien kehittämiseen henkilökohtaisella kasvusuunnitelmalla.

Hae työpaikkaa allaolevalla lomakkeella. Lisätietoja saat Jenniltä numerosta 050 3423923.

Devisioonan asiantuntijat odottavat tapaamistasi! 

Lähetä hakemuksesi