Sovelluskehittäjä

Oletko Microsoft-kehittäjä ja kaipaat uusia haasteita? Oletko jo täysillä Azuressa mukana? Kun tulet aamulla töihin, tiedätkö tekeväsi asiakkaalle parasta nyt ja pitkällä tähtäimellä? 

Rekrytoimme verkko- ja mobiilipalveluiden kehittäjiä, jotka haluavat vastata myöntävästi ylläoleviin kysymyksiin. 

Kehitysvälineidemme ytimessä on Azuren PaaS-palvelut laajasti, modernit frontend-työkalut ja .NET Core. Teemme töitä näillä työkaluilla, mutta teknologiat ovat vain välineitä liiketoiminnan kehittämiseen. Tuotamme työllämme poikkeuksellista arvoa, pidämme asiakkaistamme ja asiakkaat pitävät meistä. 

Kokemustasosi on seniori tai olet ollut alalla vasta muutaman vuoden. Työssäsi onnistuminen vaatii sinulta: 

  • Tuoretta kokemusta verkkopalveluiden kehittämisestä Microsoftin kehitysvälineilla 
  • Verkkopalveluiden front– ja backend-ohjelmoinnin osaamista 
  • Monimutkaistenkin kokonaisuuksien hahmotuskykyä 
  • Halua ja kykyä uuden oppimiseen 

Meillä on mukavaa olla töissä. Suhtaudumme työntekoon intohimoisesti koska toimitamme Suomen parhaita tietojärjestelmiä. Hattarakoneen ja pallomeren sijasta keskitymme työn sisältöön ja fiksuun organisointiin. Työn pitää olla kivaa ja palkitsevaa, mutta haluamme, että devisioonalaiset nauttivat myös muusta elämästään. Tiivis työporukkamme pitää huolen siitä, että kukaan ei joudu mahdottoman eteen, vaikka kaikilta odotetaan paljon. 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut ja sitoudumme tekijöidemme osaamisen ja työtehtävien kehittämiseen henkilökohtaisella kasvusuunnitelmalla. 

Hae työpaikkaa lähettämällä CV tai linkki LinkedIn-profiiliisi Jennille sähköpostiin jenni.tapanila@devisioona.fi. Lisätietoja saat Jenniltä numerosta 050 3423923. 

Devisioonan asiantuntijat odottavat tapaamistasi! 

Devisioona Oy
Vilhonkatu 5 A
00100 Helsinki

THE FAMILY