Elävää liiketoimintadataa

Prosessit ja sovellukset jäävät autioiksi, asiakaskokemus köyhäksi ja kasvu rajalliseksi ilman datan hyötykäyttöä. Laadukkaat tietovarastot ovat arvokasta datapääomaa, mutta tärkeää on myös saada data liikkeelle ja käyttöön.

Devisioonan ydinosaamista ovat erilaiset integraatiot. Olemme Azure-pohjaisten iPaaS-ratkaisujen (Integration Platform as a Service) pioneereja – Suomen ensimmäinen Logic Appeihin perustuva laaja yritysintegraatioratkaisu syntyi meidän kynästämme vuonna 2016. REST-rajapinnat, API-hallinta ja palveluväylät ovat meille peruskauraa, puhutaan sitten meidän toteuttamistamme järjestelmistä tai kolmansien osapuolten ratkaisuista.

Lue lisää blogistamme: Azure integraatioalustana

Hankimme sinulle myös mielellämme lisää tietoa: vastaanotamme IoT-aineistoja, kehitämme järjestelmä- ja prosessitelemetriaa tai keräämme asiakastietoa. Analysoimme, sovellamme ja raportoimme: meillä on näkemystä tiedon tulkintaan, hyödyntämiseen ja visualisointiin koko Microsoftin tuotepinon leveydeltä, puhutaan sitten Databricksistä, Cognitive Servicesistä tai Power BI:stä.

Jos tarpeesi taustalla on monimutkaisempi tietovarastointitarve tai tarvitset hyvin sofistikoitunutta analytiikkaa, nojaamme dataratkaisuihin erikoistuneen sisaryrityksemme Cloud1:n asiantuntijoihin. Vuosien työskentely yhteisissä tiloissa ja projekteissa on hitsannut meidät hyväksi tiimiksi: tarvittaessa saat samalta porukalta vaikka täysimittaisen pilvitietovarastoprojektin kaikkine integraatioineen. Tutustu Cloud1:n tarjoomaan!

Whitepaper: Avoin väylä uudistumiselle

Millainen yritys tarvitsee modernin integraatioalustan ja mitä
sellainen mahdollistaa? Entä mitä tapahtuu, jos
integraatiopaletti sakkaa? Miten järjestelmien välisen tiedonsiirron modernisointi kannattaa toteuttaa, ja mitä siinä tulee huomioida?

Näihin kysymyksiin etsitään vastaukset whitepaperissa Avoin väylä
uudistumiselle – miten moderni integraatioalusta vauhdittaa IT-arkeasi?

Jouni Heikniemi

Ota yhteyttä

Voimmeko auttaa sinua? Ota yhteyttä, katsotaan löytyykö yhteinen sävel.

Jouni Heikniemi

Toimitusjohtaja
040 566 8379