Integraatio-kehittäjä, Azure

Devisioona toteuttaa asiakkailleen integraatioratkaisuja, jotka huolehtivat siitä, että oikea data on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kaipaamme joukkoomme Azure-integraatioiden osaajia tai sellaiseksi haluavia. Palkkaamme tähän rooliin jatkuvasti uusia henkilöitä.

Integraatiokehittäjän tehtävänä on kuunnella asiakkaan tarpeita, löytää niihin sopiva teknologinen ratkaisu ja toteuttaa se. Rakennuspalikoina käytetään Azuren integraatiopalveluita, Devisioonan referenssiarkkitehtuuria ja tietenkin asiakkaan ympäristön valmiita osasia. Asiakkaina on suomalaisia yrityksiä keskisuurista aina suurimpiin asti, ja haasteet vaihtelevat budjetin ja sovelluksen mukaan. 

Kokemustasostasi riippuen osallistut hankkeisiin joko määrittelevänä arkkitehtina, kokonaisvastuuta kantavana seniorikehittäjänä tai toteuttavana juniorina, ja roolisi kehittyy osaamisen kasvun myötä. Pelkän toteutuksen lisäksi kannamme vastuuta myös mm. tietoturvasta, valvonnasta ja kuormankestävyydestä. Laadukas toteutus sisältää myös dokumentoinnin, käyttöönoton tuen ja asiakkaan jatkohoidon. Tiimeissämme pärjää parhaiten sellainen henkilö, joka on monialaisesti kiinnostunut tietotekniikasta ja asiakkaiden tarpeista. 

Työnteon ytimessä ovat Azuren integraatioteknologiat – esimerkiksi Logic Apps, Event Grid, Functions ja API Management. C#-ohjelmointitaito ja yleinen Microsoft-pilvien tuntemus ovat myös hyödyksi. Integraatiokehittäjämme voivat osallistua myös omien toiveidensa mukaisesti devausprojekteihin, joten osaamistaan voi halutessaan laajentaa myös sovelluskehityksen suuntaan.  

Työnteko Devisioonassa 

Devisioona on harkittua kasvua tavoitteleva pienehkö Microsoft-teknologian konsultointiyritys. Ydinalueitamme ovat sovelluskehitys ja integraatioratkaisut. Meillä on kaksi tehtävää: tuottaa asiakkaille hyviä IT-palveluita ja tarjota työntekijöillemme hyviä työpaikkoja. Keskitymme sekä työn mielekkyyteen, ammatilliseen kehittymiseen että työn ja vapaa-ajan tasapainoon. Työssäviihtymistä kuvaava eNPS-tuloksemme on 92 (asteikolla -100..100).  

Lue lisää rekrytointiprosessistamme.

Oletko kiinnostunut tästä työpaikasta? Ota yhteyttä Jenniin joko sähköpostilla (jenni.tapanila@devisioona.fi) tai puhelimitse (050 3423923). Voit myös halutessasi täyttää alla olevan lomakkeen. 

Lähetä hakemuksesi