Teknologista asiantuntijuutta

Devisioonan tekemisen selkäranka on vahva teknologinen osaaminen. Keskitymme Microsoftin sovelluskehitysvälineisiin, Azure-palveluihin ja moderniin, avoimeen web-ympäristöön. Tämä osaamisemme on asiakkaidemme käytössä niin projektitoimituksissa kuin konsultoinnissakin.

Microsoft Gold Partner

Olemme valinneet Microsoft-teknologioiden tien, koska näemme Microsoftin tarjooman kattavimmaksi ja yhtenäisimmäksi tavaksi vastata yrityskentän tietotekniikkatarpeisiin. Olemme läheisessä suhteessa niin Keilarannan kuin Redmondinkin kanssa, ja se tarkoittaa asiakkaillemme kypsempiä valintoja, modernimpaa teknologiaa ja vahvempaa näkemystä.

Teknistä ydinosaamistamme ovat mm. seuraavat:

  • Azuren sovelluskehityspalvelut (App Service, Functions, AKS/Kubernetes, tietokannat ym.)
  • Azuren integraatiopalvelut (Logic Apps, Service Bus, Event Grid jne.)
  • API-hallinta (Azure API Management)
  • Azure-ympäristöjen hallinnointi
  • DevOps-paradigma (Azure DevOps, ARM, Terraform jne.)
  • .NET-teknologiaperhe
  • Modernit web-teknologiat (React, Webpack/Parcel, Tailwind jne.)

Valintamme antaa meille fokusta, mutta ei rajaa ratkaisuja vain yhteen ekosysteemiin. Azure-pohjaiset järjestelmämme juttelevat sujuvasti Amazonin ja Googlen pilvien kanssa. Mobiilitoteutusten on syleiltävä Applen ja Androidin uusimpia tuulia, tai ne eivät menesty. Web on avoin, ja kaikki nykyratkaisut perustuvat avoimen lähdekoodin ratkaisuihin. Microsoft on tiennyt tämän jo vuosia ja rukannut strategiansa sen mukaiseksi. Tätä tietä mekin seuraamme.

Kaipaatko teknologista näkemystä tai tukea? Ota yhteyttä!

Jouni Heikniemi

Ota yhteyttä

Voimmeko auttaa sinua? Ota yhteyttä, katsotaan löytyykö yhteinen sävel.

Jouni Heikniemi

Toimitusjohtaja
040 566 8379