Kotipesä hyville tyypeille

Meillä pääset työskentelemään alan parhaiden tekijöiden kanssa monipuolisissa projekteissa, joissa voit toteuttaa itseäsi innostavassa tiimissä. Opi parhailta, tee yhdessä parhaiden kanssa. Jos osaamistasosi on kova, mutta arvosi pehmeät, haluamme kuulla sinusta lisää.

Ura Devisioonalla

Suhtaudumme intohimoisesti työhömme – ja syystä, toteutammehan Suomen parhaita tietojärjestelmiä.

Azure-integraatiokehittäjä

Kaipaamme joukkoomme Azure-integraatioiden osaajia tai sellaiseksi haluavia. 

Tutustu rooliin


.NET-sovelluskehittäjä

Kaipaamme joukkoomme .NET-teknologian hallitsevia sovelluskehittäjiä.

Tutustu rooliin


Frontend-suuntautunut kehittäjä

Etsimme sovelluskehittäjää, jolla pysyy monimutkainenkin frontend-sovellus hanskassa. HTML ja CSS ovat hallussa, mutta heräät eloon, kun ryhdyt työstämään JavaScriptiä ja TypeScriptiä.

Tutustu rooliin


Avoin hakemus

Koetko, että sopisit joukkoon, mutta mikään yllä olevista tehtävistä ei kuulosta oikealta? Lähetä avoin hakemus!

Lähetä hakemus

Devisioona työpaikkana

Haluamme olla työnantajana reilu, avoin ja kannustava.

Byrokratian sijaan käytämme aikaa mieluummin tekemiseen. Keskitymme työn sisältöön ja fiksuun organisointiin. Haluamme pitää huolen siitä, että työn lisäksi tekijöillämme on myös vapaa-aika.

Tiivis työporukka pitää huolen siitä, ettei kukaan joudu mahdottomaan tilanteeseen. Kollegoilta saa tukea ja sparrausta. Pyrimme siihen, että jokaisella on projekteissa tiimin tuki takanaan.

Tarjoamme sinulle

Tekijämme pääsevät näyttämään osaamistaan ja kehittymään suuntaan, joka on heille mielekäs. Siksi tarjoamme jokaiselle räätälöidyn kasvupolun ja oman mentorin.

Asiantuntijamme ovat meille kaikki kaikessa, ja haluamme tukea työntekijöidemme kasvua. Sitoudumme tarjoamaan sinulle tehtäviä, jotka tukevat osaamisen kehitystä ja vastaavat kiinnostuksenkohteitasi.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja viihtyisät toimitilat keskeisellä sijainnilla. Henkilöstöetuihin kuuluu mm. liittymäpaketti kotitoimistolle, hierontapalveluja, hammaslääkäripalveluja, vapaa-ajan vakuutus, sekä laajat mahdollisuudet sertifiointeihin ja osaamisen kehittämiseen. Jos mieluummin työskentelet oman kodin rauhasta, se onnistuu – nyt ja tulevaisuudessa.

Rekrytointiprosessimme ei sisällä hiillostamista, vaan kasvatamme keskustelun aikana yhdessä ymmärrystä toisistamme ja yhteiselon mahdollisuuksista.

Integraatiokehittäjän työviikko

“Integraatiokehittäjän työssä ei ole kahta samanlaista työviikkoa. Tehtävänkuva on laaja ja sisältää monipuolisesti niin asiakkaan liiketoiminnan kanssa kommunikointia, sen selvittämistä mitä pitää tehdä, kuin toki myös varsinaista tekemistä. Sanoisin, että jopa 50% työajasta on jotakin muuta kuin itse kehittämistä.

Integraatioilla ratkaistaan kahden tai useamman järjestelmän välisiä kommunikaatiohaasteita. Integraatiokehittäjän tehtävä on saada tieto liikkumaan niiden välillä. Integraatiomaailmassa on aivan olennaista olla kartalla uusimmista teknologioista, koska integraatioiden kohdalla ne tulevat vastaan ensimmäisinä. iPaaS-puolella tekemiseen kuuluukin paljon asioiden tutkimista, dokumentointia, selvittämistä ja kokeilua.

Devisioonasta tekee poikkeuksellisen se, että meillä tekijät saavat huomattavasti vapautta ottaa juuri se tontti, joka kiinnostaa. Projektityössä roolit muotoutuvat melko orgaanisesti. Meille ominaista on myös se, että ketään ei ulkoisteta työskentelemään yksin, vaan projekteissa tukena on tiimi.

Joinakin työviikkoina aikaa kuluu yrityksen sisäisen kehittämisen projekteihin. Meillä on syvällä DNA:ssa halu olla koko ajan parempi versio itsestä, niin yrityksenä kuin yksilötasollakin. Toimintaa kehitetään jatkuvasti.

Devisioonalaisia yhdistää korkea motivaatio: haluamme tehdä asiat oikein, hyvin ja kunnialla. Työelämä muuttuu ja myös IT-alana on jatkuvassa muutoksessa: aina tulee uusia teknologioita, uusia tapoja toteuttaa projekteja tai uusia tapoja työskennellä. On siis tärkeää pitää kiinni halusta oppia uutta. Vaikka jo tänään olisit hyvä, voit huomenna olla vielä parempi.”

– Jesse, Integraatiokehittäjä

Sovelluskehittäjän työviikko

“Sovelluskehittäjän työviikko sisältää jonkin verran palavereja, mutta kehittämiselle jää myös hyvä työrauha. Sisäisiä koulutuksia on noin kerran kuussa, muuten tiimin kanssa istutaan alas keskimäärin joka toinen päivä.

Devisioonalla erityistä on se, että meillä on yleensä mahdollista rakentaa jotakin aivan alusta loppuun asti. Projektit pääsee aloittamaan alusta, ja näkemään myös käyttöönoton. Keskimääräinen projektin pituus on ennemmin kuukausia, kuin vuosia. Itselleni on mielekästä se, että pääsee näkemään tuleeko lopputuloksesta sellainen, kuin ajateltiin.

Järjestelmiä rakennetaan harkitusti, mutta modernisti. Ratkaisut kestävät paremmin aikaa, kun ne on tehty hyvin ja uusimmilla teknologioilla. Siksi kokeilemme ensimmäisten joukossa uusimpia teknologioita ja versioita palveluista. Osallistumme myös vielä julkaisemattomien uusien palvelujen beta-testaamiseen, kun se on mahdollista.

Työssä on tärkeää myös sosiaalinen ulottuvuus. Pidän siitä, että työtä tehdään tiimissä. Kulttuuria ja työyhteisöä on vaikea rakentaa, jos toisia ei koskaan tapaa.

Kaikki tekijät ovat meillä kokeneita, vaikka jokaisella on tietysti omat vahvuutensa ja erityisosaamisalueensa. Ongelmiin saa aina nopeasti tukea, kun kyselee Slackissa. Isommissa organisaatioissa törmää välillä siihen, että kollegan kanssa ei niin vain sparrailla. Meillä ei turhaa byrokratiaa ole, sen sijaan on hyvä yhdessä tekemisen meininki.

Projektit osataan suunnitella hyvin ja hallitusti. Tämä näkyy siinä, että loppumetrien hirveää deadlinepuristamista harvemmin näkyy. Muutenkin meillä korostetaan terveen työ- ja vapaa-ajan suhdetta. Etätyö on Devisioonalla ollut ihan tavallista työtä jo pitkään.”

– Henri, Sovelluskehittäjä

Blogista

Mitä Devisioonan porukka ajattelee teknologioista, projekteista ja työelämästä?

Lue kaikki blogikirjoitukset

Jatkuvien päivitysten aikakausi

Tietoturva-aukot, taukoamaton kehitys, osaamisen happaneminen… Monet tekijät pakottavat sovelluksia päivittymään koko ajan. Voiko softa koskaan levätä, vai pitääkö vähintään sen käyttämistä kirjastoista huolehtia herkeämättä?

Lähetä hakemuksesi