Kotipesä hyville tyypeille

Meillä pääset työskentelemään alan parhaiden tekijöiden kanssa monipuolisissa projekteissa, joissa voit toteuttaa itseäsi innostavassa tiimissä. Opi parhailta, tee yhdessä parhaiden kanssa. Jos osaamistasosi on kova, mutta arvosi pehmeät, haluamme kuulla sinusta lisää.

Ura Devisioonalla

Suhtaudumme intohimoisesti työhömme – ja syystä, toteutammehan Suomen parhaita tietojärjestelmiä.

Integraatioarkkitehti, Azure

Azure-integraatioarkkitehti joka tulee toimeen sekä asiakkaan että tiimin kanssa.

Tutustu rooliin


Azure-integraatiokehittäjä

Kaipaamme joukkoomme Azure-integraatioiden osaajia tai sellaiseksi haluavia. 

Tutustu rooliin


Vastuukonsultti, Azure-ratkaisut

Haemme vastuukonsulttia joka auttaisi asiakkaitamme digitaalisten haasteiden ratkaisussa.

Tutustu rooliin


Avoin hakemus

Koetko, että sopisit joukkoon, mutta mikään yllä olevista tehtävistä ei kuulosta oikealta? Lähetä avoin hakemus!

Lähetä hakemus

Devisioona työpaikkana

Haluamme olla työnantajana reilu, avoin ja kannustava.

Byrokratian sijaan käytämme aikaa mieluummin tekemiseen. Keskitymme työn sisältöön ja fiksuun organisointiin. Haluamme pitää huolen siitä, että työn lisäksi tekijöillämme on myös vapaa-aika.

Tiivis työporukka pitää huolen siitä, ettei kukaan joudu mahdottomaan tilanteeseen. Kollegoilta saa tukea ja sparrausta. Pyrimme siihen, että jokaisella on projekteissa tiimin tuki takanaan.

Tarjoamme sinulle

Tekijämme pääsevät näyttämään osaamistaan ja kehittymään suuntaan, joka on heille mielekäs. Siksi tarjoamme jokaiselle räätälöidyn kasvupolun ja oman mentorin.

Asiantuntijamme ovat meille kaikki kaikessa, ja haluamme tukea työntekijöidemme kasvua. Sitoudumme tarjoamaan sinulle tehtäviä, jotka tukevat osaamisen kehitystä ja vastaavat kiinnostuksenkohteitasi.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja viihtyisät toimitilat keskeisellä sijainnilla. Henkilöstöetuihin kuuluu mm. liittymäpaketti kotitoimistolle, hierontapalveluja, hammaslääkäripalveluja, vapaa-ajan vakuutus, sekä laajat mahdollisuudet sertifiointeihin ja osaamisen kehittämiseen. Jos mieluummin työskentelet oman kodin rauhasta, se onnistuu – nyt ja tulevaisuudessa. Lue myös palkkauksestamme ja sen perusteista.

Rekrytointiprosessimme ei sisällä hiillostamista, vaan kasvatamme keskustelun aikana yhdessä ymmärrystä toisistamme ja yhteiselon mahdollisuuksista.

Integraatiokehittäjän työviikko

“Integraatiokehittäjän työssä ei ole kahta samanlaista työviikkoa. Tehtävänkuva on laaja ja sisältää monipuolisesti niin asiakkaan liiketoiminnan kanssa kommunikointia, sen selvittämistä mitä pitää tehdä, kuin toki myös varsinaista tekemistä. Sanoisin, että jopa 50% työajasta on jotakin muuta kuin itse kehittämistä.

Integraatioilla ratkaistaan kahden tai useamman järjestelmän välisiä kommunikaatiohaasteita. Integraatiokehittäjän tehtävä on saada tieto liikkumaan niiden välillä. Integraatiomaailmassa on aivan olennaista olla kartalla uusimmista teknologioista, koska integraatioiden kohdalla ne tulevat vastaan ensimmäisinä. iPaaS-puolella tekemiseen kuuluukin paljon asioiden tutkimista, dokumentointia, selvittämistä ja kokeilua.

Devisioonasta tekee poikkeuksellisen se, että meillä tekijät saavat huomattavasti vapautta ottaa juuri se tontti, joka kiinnostaa. Projektityössä roolit muotoutuvat melko orgaanisesti. Meille ominaista on myös se, että ketään ei ulkoisteta työskentelemään yksin, vaan projekteissa tukena on tiimi.

Joinakin työviikkoina aikaa kuluu yrityksen sisäisen kehittämisen projekteihin. Meillä on syvällä DNA:ssa halu olla koko ajan parempi versio itsestä, niin yrityksenä kuin yksilötasollakin. Toimintaa kehitetään jatkuvasti.

Devisioonalaisia yhdistää korkea motivaatio: haluamme tehdä asiat oikein, hyvin ja kunnialla. Työelämä muuttuu ja myös IT-alana on jatkuvassa muutoksessa: aina tulee uusia teknologioita, uusia tapoja toteuttaa projekteja tai uusia tapoja työskennellä. On siis tärkeää pitää kiinni halusta oppia uutta. Vaikka jo tänään olisit hyvä, voit huomenna olla vielä parempi.”

– Jesse, Integraatiokehittäjä

Frontend-kehittäjän työviikko

“Työviikkoni koostuu valtaosin koodaustekemisestä. Tekemistä rytmittävät palaverit, joko oman tiimin, tai asiakkaan kanssa. Projektini ovat melko vaihtelevia. Yleensä joka projektissa on jossakin kohtaa jokin erityisen mielenkiintoinen vaihe menossa, joten työ pysyy mielekkäänä. 

Ennen hyppäämistä Devisioonalle työskentelin aina tietyn tuotteen kehittäjänä. Tuotetta kehittäessä tietää toisaalta useita viikkoja etukäteen mitä tulee tekemään, mutta kääntöpuolena yhden ja saman asian parissa työskentely voi käydä ajan mittaan myös puuduttavaksi. Itselleni vaihtelevuus on sopinut hyvin.

Käytän työviikostani jonkin verran aikaa mentorina toimimiseen. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että parikoodaan juniorikehittäjän työparina. Koen, että parikoodaus on hyvä tapa oppia: juniorikehittäjä saa itse kirjoittaa koodin, mutta toteutettavat asiat tulevat kuitenkin kokeneemman kautta. Pidän mentoroinnista, sillä se kirkastaa myös omaa ajatteluani, kun asioita joutuu ilmaisemaan toiselle ymmärrettävästi ja selkeästi. Parikoodaus toimii muuten myös ilman juniori-seniori -asetelmaa esimerkiksi laadun varmistamiseen, kun koodikatselmointi on siinä sisäänrakennettuna. Lisäksi jokaisella on omat vahvuusalueet, joita parikoodauksen avulla voi jakaa tehokkaasti.

Säännöllisin väliajoin järjestämme myös koko yrityksen laajuisia yhteisiä tapaamisia, jossa jaetaan tiettyyn teknologiaan tai työkaluun liittyvää tietoa sekä parhaita käytäntöjä. Oman DevSessio -osuuteni pidin viimeksi Material-UI React -komponenttikirjastosta. Muutenkin meillä jaetaan tietoa ja sparrataan kollegoiden kanssa tosi aktiivisesti.

Olen asunut jo vuosia kolmen tunnin junamatkan päässä Helsingistä, ja tehnyt etätyötä isolla prosentilla. Olen ollut tyytyväinen siihen, että kaikki hoituu hyvin etänä, eikä tule ulkopuolinen olo. Tähän auttaa varmasti, se, että meillä on ylipäätään melko rento tunnelma ja aktiivista keskustelua kaikissa kanavissa.”

– Ville, Frontend-kehittäjä

Projektipäällikön/ liiketoimintakonsultin työviikko 

“Työviikkoni rakentuu projektien läpikäynnistä asiakkaiden ja meidän kehittäjätiimien kanssa. Asiakaspalavereissa pidetään huoli siitä, että olemme tekemässä oikeita asioita. Työhön kuuluu tiivis yhteistyö erilaisten ihmisten kanssa.

Työ on tosi mielenkiintoista, sillä projektit saattavat olla miltä toimialalta tahansa. Asiakkaiden liiketoimintamallit ovat hyvin erilaisia, ja toteutettavat kokonaisuudetkin vaihtelevat. Osa kehitettävistä asioista on erittäin monimutkaisia ja laajoja, osa taas hyvin rajattuja ja raamitettuja toteutuksia. Vaihtelevuus tuo erilaisia näkökulmia tekemiseen.

Asiakkaamme ovat monesti melko rohkeita ja kokeilunhaluisia. Näin myös kehittäjämme pääsevät kokeilemaan omia rajojaan. Asiakkaat ovat myös tiukkoja ja särmiä, mutta reiluja ja mukavia. Joskus asiakkaan suunnittelema toteutustapa ei ole teknisesti tai tavoitteen kannalta paras mahdollinen. Silloin esitämme vaihtoehtoisia lähestysmistapoja, ja etsimme yhdessä asiakkaan kanssa optimaalisen ratkaisun esitettyyn liiketoimintahaasteeseen. Toimintaamme ei kuulu se, että toteutettaisiin jotakin sellaista, jota asiakas ei tarvitse vain sen takia, että siitä saisi hyvät rahat. 

Projektipäällikkönä koen, että tärkein tehtäväni on tuoda työrauha kehittäjille sekä pitää kaikki osapuolet kartalla. Pyrin tuomaan ennakoitavuutta ja näkymää tulevaan kehitystyöhön sekä asiakkaalle, että kehittäjille. Briiffaan kehittäjille asiakkaan tarpeen ja projektin seuraavat vaiheet, kuitenkin niin, että kehittäjälle jää mahdollisimman paljon liikkumavaraa ja toteuttamisvaraa.

Melkein jokaiseen työpäivääni kuuluu uusien teknologioiden opettelua, harjoittelua ja tiedonhankintaa. Meillä panostetaan paljon osaamisen kehittämiseen, ja pidän sitä myös itse erittäin tärkeänä. Nykypäivän työelämässä oman markkina-arvon kasvattamisen kannalta mikään ei ole niin tuhoisaa kuin se, että ei pysty tai ehdi kouluttautua uudelleen ja uudelleen, kun ala kehittyy ja teknologia menee eteenpäin niin kovaa vauhtia. Harva työ on sellaista, että kun on jonkin tutkinnon kerran saanut, osaamista ei tarvitsisi enää päivittää. Monialainen osaaminen on tämän päivän ja tulevaisuuden juttu – ja modernin tietotyön edellytys. Se, että osaa yhdistellä erilaisia ammatti- ja osaamisalueita on yhä tärkeämpää. Jos joku työnantaja tätä tarjoaa, se on sijoitus tulevaisuuteen.“

– Matti, Projektipäällikkö ja liiketoimintakonsultti

Blogista

Mitä Devisioonan porukka ajattelee teknologioista, projekteista ja työelämästä?

Lue kaikki blogikirjoitukset

Lähetä hakemuksesi