Vastuukonsultti Azure-ratkaisut

Haemme Azuren tuntevaa vastuukonsulttia joka osana tiimiä toimittaisi moderneja teknologiaratkaisuja asiakkaillemme.

Oletko liiketoiminnan teknologiaprojekteissa koeteltu, ihmisiä rakastava ratkaisija? Oletko innostunut palveluiden ja prosessien digitalisoimisesta? Onko sinulle ihmisten toimintamallien kehittäminen ja tietokoneiden taivuttaminen liiketoiminnan tarpeisiin merkityksellistä? Jos vastaat näihin kysymyksiin kyllä ja kyllä yhä uudestaan, jatka lukemista!

Devisioona etsii nyt vastuukonsulttia. Tehtäväsi on ymmärtää, mitä asiakkaan liiketoiminta tarvitsee. Kaivat tämän ymmärryksen sukeltamalla asiakkaan liiketoimintaan ja ja keskustelemalla eri osapuolten kanssa. Pystyt suunnittelemaan ja ohjaamaan työtä aina tarpeesta käyttöönottoon asti. Hyödynnät ympärilläsi olevaa Devisioonan ja asiakkaan osaamista tekemisen joka vaiheessa. Mikäli projekti törmää seinään, kykenet luotsaamaan porukan ja tuotokset seinän yli tai ohi. Haluat luoda ihmisiä rakastavia ja eteenpäin vieviä tekemisen tapoja niin asiakasprojekteissa kuin Devisioonan sisällä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää halua työskennellä ihmisten kanssa ja kykyä ajaa projektia eteenpäin rakentavalla dialogilla. Innostunut suhtautuminen integraatio- ja ohjelmistokehitystyön mahdollisuuksiin, teknologinen oppimisen halu ja palo itsensä kehittämiseen sopivat hyvin vastuukonsultille, sillä esimerkillä on hyvä johtaa niin asiakasta kuin kollegoitakin. Jos IDEn avaaminen tai Azuren komentaminen on sinulle nautinnollinen osa työpäivää, istut jo sellaisen kuuraketin päällä, jota Devisioona voi tankata sellaisella kasvavan osaamisen polttoaineella, että lennät Marsiin asti. Kuitenkin teknisen yksisarvisen ja projektijumalan sijasta haemme ennen kaikkea hyvää, Devisioonan tiimiin sopivaa ihmistä, joka uskaltaa haaveilla kokoa isommasta vastuuroolista. Osuitpa kokemus- ja osaamistasoiltasi mihin tahansa kohtaan spektriä, Devisioonalla riittää sinulle kyllä sopivaa tekemistä.

Vastuukonsultin tehtäviin kuuluu lähtöosaamistasosi huomioiden:

• Asiakkaan liiketoimintatarpeiden selkiyttäminen
• Projektin tavoitteiden selkiyttäminen kehitystiimille
• Tarjousten kirjoittaminen osana myyntitiimiä
• Projektityön johtaminen
• Kestävien Azure-arkkitehtuuriratkaisujen suunnittelu
• Osallistuminen toteutustyöhön
• Devisioonan yhteisten toimintatapojen kehittäminen
• Oman osaamisen kehittäminen työajalla

Hae tai kysy lisää!

Toimistomme ovat Helsingissä keskustassa Vilhonkadulla ja Pitäjänmäessä. Luonnollisesti etätyöskentelykin on mahdollista. Palkkahaarukka tehtävässä on n. 5500-6500 euroa, mutta kuulemme mielellään odotuksistasi.

Oletko kiinnostunut tästä työpaikasta tai haluat kysyä lisätietoja? Ota yhteyttä Jenniin joko sähköpostilla (jenni.tapanila@devisioona.fi) tai puhelimitse (050 3423923). Voit myös halutessasi täyttää alla olevan lomakkeen. 

Devisioona Oy

Devisioona on harkittua kasvua tavoitteleva pienehkö Microsoft-teknologian konsultointiyritys. Asiakkainamme on suomalaisia yrityksiä keskisuurista aina suurimpiin. Ydinalueitamme ovat sovelluskehitys ja integraatioratkaisut. Meillä on kaksi tehtävää: tuottaa asiakkaille hyviä IT-palveluita ja tarjota työntekijöillemme hyviä työpaikkoja.

Lähetä hakemuksesi