Palvelevia järjestelmiä

Ideaalinen tietojärjestelmä on saumaton osa prosesseja, tuottaa tarvittavat palvelun ja datan tehokkaasti, sekä on helppo ja kustannustehokas käyttää. Nämä kriteerit pätevät niin verkkopalveluihin, mobiilisovelluksiin kuin liiketoiminnan taustajärjestelmiinkin. Meidän tehtävämme on etsiä niitä ratkaisuja, jotka tuottavat optimaalisen liiketoimintahyödyn valitulla elinkaarella.

Kannattaa rakentaa vain järjestelmiä, jotka todella tekevät sen mitä tarvitaan – ja riittävän taloudellisesti. Tämä edellyttää asiakkaan ja toimittajan tiivistä yhteistyötä. Meidän tekemisemme ytimessä on syvä perehtyminen asiakkaan liiketoimintaan, aivan käytännön tasolla: Tietotekninen ratkaisumme on parempi, kun olemme kokeneet, miten työtä tehdään arjessa. Siksi devisioonalaiset ovat olleet mukana mm. siivoamassa lentokoneita, laittamassa ruokaa ja järjestämässä ostoskärryjä.

Taustalla uskomme moderniin teknologiaan: Microsoftin pilvipalveluihin, kaikkialta ja kaikilta laitteilta käytettäviin sovelluksiin ja joustaviin, avoimiin tietomalleihin. Lisäksi tiedostamme, että tietotekninen toimintaympäristö on muuttunut pysyvästi: Käytettävyyden on oltava kunnossa. Tietoturvan ja tietosuojan on paitsi vastattava nykyvaatimuksiin, myös kehityttävä jatkuvasti. Toteutuksen on taivuttava liiketoiminnan tarpeisiin, ja sen on säilytettävä joustavuutensa pitkän ajan yli. Vauhtiin on päästävä järkevillä panostuksilla.

1. Ymmärrys ja näkemys

Saamme usein lähtökohdaksemme vain idean, epämääräisen tarpeen tai nykytilanteen ongelmat. Perehdymme prosesseihin, olosuhteisiin, rajoitteisiin, ihmisiin. Ehdotamme, miten ongelman voisi ratkaista, ja mikä ratkaisutapa olisi kokonaisuutena tarkoituksenmukaisin.


2. Sopivat menetelmät ja välineet

Haetaanko edullista kokeilua vai ääriskaalautuvaa liiketoiminta-alustaa? Missä kohtaa kannattaa maksaa loistavasta käyttökokemuksesta, missä riittää perustaso? Voisiko jotain toteuttaa low code -välinein tai ERP-tuotteen laajenteina, tarvitaanko johonkin räätälöityä sovelluskehitystä?


3. Vahva teknologiaosaaminen

Rakennamme ratkaisumme Microsoftin välineillä nojaten hyviin käytäntöihin ja pitkään kokemukseemme. Järjestelmämme paitsi toimivat, myös ovat hyviä IT-naapureita: helposti hallittavia, integroitavia ja valvottavia. Tutustu teknologiapalettiimme!

Monissa ratkaisuissamme yhdistyy paitsi järjestelmäkehitys, myös datan vapauttaminen. Ja vaikka tähtäämmekin itsenäisesti toimiviin ja helppohoitoisiin järjestelmiin, moni toteutus löytää elinkaaritukensa jatkuvista palveluistamme.

Jouni Heikniemi

Ota yhteyttä

Voimmeko auttaa sinua? Ota yhteyttä, katsotaan löytyykö yhteinen sävel.

Jouni Heikniemi

Toimitusjohtaja
040 566 8379