Two Line Logo

Devisioonan seuraava askel

Devisioona perustettiin vuonna 2015, kun Offbeat Solutions, Cloud1 ja Avarko päättivät synnyttää uuden Microsoft-teknologiaan keskittyvän konsultointiyhtiön. Devisioonan ensimmäiset viisi vuotta kuluivat kulttuurin rakentamisen ja maltillisen kasvun merkeissä. Tuloksena on yhtiö, jossa kivat projektit ja hyvät tekijät kohtaavat.

1. lokakuuta 2020 käännämme uuden lehden tarinassamme, kun Offbeat Solutionsin liiketoiminta yhdistyy Devisioonaan. Yhtiöiden yhdistetty liiketoiminta jatkuu Devisioona-nimellä. Offbeatin viisi perustajaosakasta siirtyvät Devisioonan työntekijöiksi, ja Devisioona palvelee jatkossa suoraan Offbeatin asiakkaita.

Muutoksen yhteydessä Offbeatin toimitusjohtaja, Microsoft Regional Director Jouni Heikniemi siirtyy Devisioonan toimitusjohtajaksi. Aiemmin Devisioonaa luotsannut Arttu Kataja jatkaa operatiivisena johtajana. Myös muut offbeattilaiset ottavat vahvat roolit yhtiön kehittämisessä, ja osallistuvat luonnollisesti lisäksi myös asiakastyöhön.

Uuden Devisioonan tavoitteena on kasvaa ja kehittyä niin työpaikkana kuin asiakkaidensa palvelijana. Yritysjärjestelyn jälkeen meitä on 20, ja sillä porukalla tekee jo monenlaista. Meillä on ensiluokkaista devaajaosaamista ja varmasti yksi Suomen parhaista iPaaS-tiimeistä, molemmat Azuren päällä tietenkin. Olemme hakemassa meille niin uusia asiakkaita kuin kollegoitakin.

Seuraavat viikot ja kuukaudet ovat täynnä jännittävää puuhaa. Pitää normaalin työn ohessa uudistaa kotisivuja, yhdistää tarjoamaa, kehittää prosesseja, jakaa töitä uusiksi ja suunnitella yhteisprojekteja. Onneksi peruslähtökohdat ovat kunnossa: Kollegat ovat kivoja ja asiakkaat mahtavia, ja monta kiinnostavaa projektia on käynnissä. Yhteistyö muiden perustajien – Avarkon ja Cloud1:n – kanssa on edelleen voimissaan. Tästä on hyvä ponnistaa.

Kiitos kaikille Devisioonan taipaleelle tähän asti osallistuneille. Jos et ollut vielä kuullut meistä, mahtavaa että olet nyt täällä! Jos haluat jutella, voit olla yhteydessä vaikka suoraan Jouniin (040 566 8379, jouni.heikniemi@devisioona.fi, tai LinkedInissä).