Yritykset tarvitsevat ratkaisuja, jotka tekevät heidän visioistaan totta.

Devisioona on Microsoft-teknologian asiantuntijayritys, joka uudistaa liiketoimintaasi rakentamalla räätälöityjä sovelluksia ja modernisoimalla sovellusarkkitehtuureja.

Palvelut

Toimiva, moderni IT vauhdittaa liiketoiminnan ja tuottavuuden kasvua. IT:tä ei voi kuitenkaan tehdä vain teknolasit silmillä: lisäksi on ymmärrettävä liiketoiminnan vaatimukset ja realiteetit. Työ on monivaiheista, ja Devisioona on mukana koko matkan.

Lue lisää palveluistamme

Palvelevia ja älykkäitä järjestelmiä

Ideaali tietojärjestelmä on saumaton osa prosesseja. Se tuottaa tarvittavan palvelun tehokkaasti, ja on helppo ja kustannustehokas käyttää. Meidän tehtävämme on etsiä ratkaisuja, jotka tuottavat asiakkaillemme optimaalisen liiketoimintahyödyn – tarvitset sitten nopeaa verkkosivustoa, hiottua liiketoimintasovellusta tai modernia tekoälyratkaisua.

Palvelevat järjestelmät

Tekoäly

Toteutamme

 • Räätälöityjä sovelluksia
 • Kielimallipohjaisia tekoälysovelluksia
 • Low-code-sovelluksia

Elävää liiketoimintaa

Prosessit ja sovellukset jäävät autioiksi, asiakaskokemus köyhäksi ja kasvu rajalliseksi ilman datan hyötykäyttöä. Laadukkaat tietovarastot ovat arvokasta pääomaa, mutta tärkeää on myös saada data liikkeelle ja käyttöön.

Elävä data

Rakennamme

 • Integraatiot
 • Rajapinnat
 • IoT-ratkaisut

Teknologista asiantuntijuutta

Devisioonan selkäranka on vahva teknologinen osaaminen. Keskitymme Microsoftin sovelluskehitysvälineisiin, Azure-palveluihin ja moderniin, avoimeen web-ympäristöön. Tekninen osaamisemme on asiakkaidemme käytössä niin projektitoimituksissa kuin konsultoinnissakin.

Azure-palvelut

Autamme

 • Azure-sovelluskehityksessä
 • Pilvi-integraatioissa (iPaaS)
 • Azuren hallinnassa

Jatkuvaa tukea

Tietojärjestelmien ylläpitokustannusten minimointi on järkevää. Virheenselvitystunnit, työläät versiopäivitykset ja infrastruktuurin hallinnointi syövät innovaatioresursseja ja ihmisten jaksamista. Hyvälaatuinen jatkuva palvelu varmistaa investoinnin arvon.

Jatkuvat palvelut

Huolehdimme

 • Jatkuvista palveluista
 • Käyttötuesta
 • Valvonnasta

Konsultointia

Tietojärjestelmien elinkaarenhallinta on vaativaa. Devisioonalla on pitkä kokemus vaikeiden hankekokonaisuuksien kätilöinnistä – on kyse sitten uuden aloittamisesta tai vanhan korvaamisesta.

Konsultointi

Tuemme

 • Roadmapien laadinnassa
 • Hankintavaiheissa
 • Laadunvalvonnassa

Whitepaper: Kohti älykkäitä liiketoimintasovelluksia

Kielimalleihin pohjautuva tekoäly uudistaa liiketoimintaa kaikilla aloilla – myös muualla kuin tietotyössä. Miten voin tuoda tekoälyä osaksi organisaationi työkulttuuria? Tarvitaanko chat-käyttöliittymää, vai kannattaisiko äly viedä nykyisiin liiketoimintasovelluksiin?

Näihin kysymyksiin etsitään vastaukset whitepaperissa Avoin väylä
uudistumiselle – miten moderni integraatioalusta vauhdittaa IT-arkeasi?Olemme koonneet tähänastisia Devisioonan tekoälykokemuksia ja -näkemyksiä tähän whitepaperiin. Tutustu ja löydä oman organisaatiosi sisäinen ohjaustehostin tekoälystä!

Blogista

Tarttumapintaa IT-maailmaan uusimpiin juttuihin, trendeihin ja ilmiöihin.

Lue kaikki blogikirjoitukset

Whitepaper: Avoin väylä uudistumiselle

Millainen yritys tarvitsee modernin integraatioalustan ja mitä
sellainen mahdollistaa? Entä mitä tapahtuu, jos
integraatiopaletti sakkaa? Miten järjestelmien välisen tiedonsiirron modernisointi kannattaa toteuttaa, ja mitä siinä tulee huomioida?

Näihin kysymyksiin etsitään vastaukset whitepaperissa Avoin väylä
uudistumiselle – miten moderni integraatioalusta vauhdittaa IT-arkeasi?

Asiakkaat

Devisioona on auttanut yli sataa suomalaisyritystä kehittämään uusia kyvykkyyksiä ja digitaalista liiketoimintaa. Suurin osa asiakascaseistamme on luottamuksellisia. Ota yhteyttä, jos haluat kuulla tarkemmin toteuttamistamme projekteista.

Asiakkaat

Ota yhteyttä

Ura Devisioonalla

Suhtaudumme intohimoisesti työhömme – ja syystä, toteutammehan Suomen parhaita tietojärjestelmiä. Luo itsellesi ainutlaatuinen urapolku Devisioonalla.

Integraatiomestari (Azure)

Etsimme integraatiokehittäjää, joka elää ja hengittää Azurea. Tunnet pilvialustat kuin omat taskusi, ja osaat valita tarpeeseen sopivat tietovarasto – ja viestinvälitysratkaisut joka tilanteessa.

Hae paikkaa


Sovelluskehittäjä

Etsimme sovelluskehittäjää, joka innostuu nykyaikaisten palveluiden kehittämisestä. Äidinkielesi voi olla C#, mutta kommunikoit sujuvasti myös ihmisten kanssa.

Hae paikkaa


Frontend-suuntautunut kehittäjä

Etsimme sovelluskehittäjää, jolla pysyy monimutkainenkin frontend-sovellus hanskassa. HTML ja CSS ovat hallussa, mutta heräät eloon, kun ryhdyt työstämään JavaScriptiä ja TypeScriptiä.

Hae paikkaa