Sovelluskehittäjä, juniori

Etsimme kehittäjää joka haluaa oppia modernit Microsoft-teknologiat

Etsimme työuran alkupuolella olevaa sovelluskehittäjää, joka innostuu oppimisesta ja nykyaikaisten palveluiden kehittämisestä laadukkaasti ja niin, että siitä on asiakkaalle aitoa hyötyä. Sinulla on jo jonkun verran kokemusta ja halu sukeltaa syvemmälle. Devisioona on yksi Suomen johtavista Azure-osaajista, ja tarjoamme paikan kehittyä Microsoft-teknologioiden saralla mielenkiintoisia asiakasprojekteja tehdessä. 

Meillä toteutat asiakkaillemme verkkopalveluita ja liiketoimintasovelluksia, jotka helpottavat ihmisten elämää. Opit huolehtimaan ratkaisujen tietoturvasta ja suorituskyvystä osana laadukasta toimitusta. Tukena sinulle toimii Devisioonan työyhteisön lisäksi henkilökohtainen mentori. 

Juniorikehittäjältä emme odota kuuta taivaalta, mutta sinulla olisi hyvä olla kokemusta (esimerkiksi harrastuneisuutta) ainakin seuraavista teknologioista: 

  • ASP.NET Core  
  • Web-frontend-perustaidot (HTML, CSS, JavaScript) 
  • Relaatiotietokannat, SQL Server 

Kokemus moderneista frontend-teknologioista kuten Reactista tai TypeScriptistä on plussaa. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia.  

Työssä onnistuminen vaatii sinulta halukkuutta ottaa haltuun modernit sovelluskehitysvälineet Azuressa ja laajemmin Microsoftin ekosysteemissä. Meillä tulet ottamaan haltuun yleisimmät Azure-teknologiat ja työkalumme. Pyörität verkkopalveluita Azure App Servicellä, käytät tietovarastona CosmosDB:tä ja rakennat sovelluksille julkaisuautomaation käyttäen Azure DevOpsia. Kirsikkana kakun päälle lisäät tuotantosovelluksen valvonnan Application Insightsilla. 

Meillä on mukavaa olla töissä. Hattarakoneen ja pallomeren sijasta keskitymme työn sisältöön ja fiksuun organisointiin. Työn pitää olla kivaa ja palkitsevaa, mutta haluamme, että devisioonalaiset nauttivat myös muusta elämästään. Tiivis työporukkamme pitää huolen siitä, että juniorimpi tai seniorimpikaan tekijä ei joudu mahdottoman eteen, vaikka kaikilta odotetaan paljon.  

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut ja sitoudumme osaamisesi ja työtehtäviesi kehittämiseen henkilökohtaisella kasvusuunnitelmalla sekä mentorin tuella.

Hae työpaikkaa allaolevalla lomakkeella. Lisätietoja saat Jenniltä numerosta 050 3423923.

Devisioonan asiantuntijat odottavat tapaamistasi!

Lähetä hakemuksesi