Integraatiomestari

Oletko Microsoft-kehittäjä ja kaipaat uusia haasteita? Oletko jo täysillä Azuressa mukana? Kun tulet aamulla töihin, tiedätkö tekeväsi asiakkaalle parasta nyt ja pitkällä tähtäimellä? 

Rekrytoimme koodaavia integraatioarkkitehteja, jotka haluavat vastata myöntävästi ylläoleviin kysymyksiin. 

Meidän osaamisemme ytimessä on Microsoft Azure. Korvaamme vanhanaikaiset integraatioalustat ketterillä PaaS– ja serverless-työkaluilla. Integraatiossa on kysymys liiketoiminnan kehittämisestä, ei palomuurien konfiguroinnista tai klusterien säätämisestä. Tuotamme työllämme poikkeuksellista arvoa, pidämme asiakkaistamme ja asiakkaat pitävät meistä. 

Kokemustasosi on seniori tai olet ollut alalla vasta muutaman vuoden. Työssäsi onnistuminen vaatii sinulta: 

  • Tuoretta kokemusta integraatioalustoista ja Microsoftin kehitysvälineistä
  • Integraatioiden selvitys– määrittely– ja toteutusosaamista 
  • Monimutkaistenkin kokonaisuuksien hahmotuskykyä 
  • Halua ja kykyä uuden oppimiseen 

Meillä on mukavaa olla töissä. Suhtaudumme työntekoon intohimoisesti koska toimitamme Suomen parhaita tietojärjestelmiä. Hattarakoneen ja pallomeren sijasta keskitymme työn sisältöön ja fiksuun organisointiin. Työn pitää olla kivaa ja palkitsevaa, mutta haluamme, että devisioonalaiset nauttivat myös muusta elämästään. Tiivis työporukkamme pitää huolen siitä, että kukaan ei joudu mahdottoman eteen, vaikka kaikilta odotetaan paljon.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut ja sitoudumme tekijöidemme osaamisen ja työtehtävien kehittämiseen henkilökohtaisella kasvusuunnitelmalla. 

Hae työpaikkaa lähettämällä CV tai linkki LinkedIn-profiiliisi Jennille sähköpostiin jenni.tapanila@devisioona.fi. Lisätietoja saat Jenniltä numerosta 050 3423923. 

Devisioonan asiantuntijat odottavat tapaamistasi!

Devisioona Oy
Vilhonkatu 5 A
00100 Helsinki

THE FAMILY