Integraatiomestari (Azure)

Etsimme integraatiokehittäjää, joka elää ja hengittää Azurea. Tunnet pilvialustat kuin omat taskusi, ja osaat valita tarpeeseen sopivat tietovarasto- ja viestinvälitysratkaisut, vaikka unissasi.

Suunnittelet ratkaisuarkkitehtuurin asiakkaan tarpeiden perusteella, ja teet ratkaisuissasi laadukasta jälkeä. Tärkein tavoitteesi on pitää asiakkaan liiketoiminnan rattaat pyörimässä.

Nykyaikaisen liiketoiminnan ytimestä löytyy aina integraatioita. Hyvän integraation suunnitteleminen vaatii liiketoiminnan tarpeiden ja järjestelmien yhteispelin ymmärtämistä. Esimerkiksi verkkokaupan menestyminen edellyttää, että integraatioratkaisut toimivat myös kiireisenä kampanja-aikana ja tiedot välittyvät luotettavasti järjestelmien välillä.

Devisioonan integraatiotekemisen ytimessä ovat modernit iPaaS- ja serverless-alustat. Käytämme toteutuksissamme mm. näitä välineitä:

  • Azure API Management
  • Azure DevOps
  • Azure Functions
  • Logic Apps
  • Service Bus

Jokainen osuma teknologiabingossa lisää todennäköisyyttäsi tulla valituksi, mutta etsimme ennen kaikkea laaja-alaista ymmärrystä ja innokasta otetta niin työn tekemiseen kuin uuden oppimiseenkin. Ota siis rohkeasti yhteyttä, vaikka et tuntisikaan jokaista listan välinettä.

Meillä on mukavaa olla töissä. Suhtaudumme työntekoon intohimoisesti koska toimitamme Suomen parhaita tietojärjestelmiä. Hattarakoneen ja pallomeren sijasta keskitymme työn sisältöön ja fiksuun organisointiin. Työn pitää olla kivaa ja palkitsevaa, mutta haluamme, että devisioonalaiset nauttivat myös muusta elämästään. Tiivis työporukkamme pitää huolen siitä, että kukaan ei joudu mahdottoman eteen, vaikka kaikilta odotetaan paljon.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut ja sitoudumme tekijöidemme osaamisen ja työtehtävien kehittämiseen henkilökohtaisella kasvusuunnitelmalla.

Hae työpaikkaa allaolevalla lomakkeella. Lisätietoja saat Jenniltä numerosta 050 3423923.

Devisioonan asiantuntijat odottavat tapaamistasi!

Lähetä hakemuksesi